Om Unilin

UNILIN, divisionen för isolerings system är en del av UNILIN Gruppen, som tillverkar och distribuerar PIR-isoleringsskivor och självbärande isolerade takpaneler över hela Europa. PIR-isoleringen produceras på 6 produktionsanläggningar I Belgien, Nederländerna, Frankrike, Storbritannien och Irland.

UNILIN Gruppen är en del av det börslistade företaget Mohawk Industries Inc. Huvudkontoret ligger i västra Belgien och är en av de marknadsledande tillverkarna av laminerade och vinylgolv, träbaserade paneler, självbärande isolerade takpaneler och PIR-isoleringsskivor. Över 5700 personer är anställda hos UNILIN I olika länder inklusive Belgien, Nederländerna, Tyskland, Frankrike, Irland, USA, Malaysia och Ryssland.

Marazzi, Pergo, och Quick-Step varumärkena är alla en del av UNILIN Gruppen.

Rigida PIR-isoleringsskivor

UNILIN isoleringsskivor kombinerar en unik värmeisoleringsprestanda med hög tryckhållfasthet och låg vikt. De är resistenta mot vatten och nästan alla byggnadskemikalier och de skyddar mot värme- och energiförluster. Därför är de idealt anpassade till tak- vägg- och golvkonstruktioner i bostads-, industriella och jordbruksbyggnader.

UNILIN isoleringsskivor mycket innovativa och kvaliteten är konstant övervakad. De är ett vitalt tillbehör för arkitekter, planerare, byggare och renoverare; speciellt i dagens värld, som karaktäriseras av ökade krav på miljöskydd och energibesparingar.

På UNILIN, divisionen för isolerings system är vi alltid tillgängliga för att erbjuda teknisk support och rådgivning.

Unilin erbjuder olika certifieringar som garanterar den höga kvalitetsstandarden på våra PIR-skivor.