Om Takcentrum

Takcentrum Sverige AB är totalleverantören med marknadens i särklass mest attraktiva sortiment för att skapa täta och säkra tak. Vår styrka och specifika specialitet är tak, tätskikt och PIR isolering. Våra kunder är proffsen på taken. Vi erbjuder den svenska takmarknaden ett enastående och slagkraftigt produktprogram från synnerligen välrenommerade producenter runt om i Europa.

Vi på Takcentrum strävar efter att ligga i framkant när det gäller morgondagens bygglösningar och just därför introducerade vi PIR isolering för smart och effektivt byggande redan under 2011 i Sverige. Sedan dess har vi levererat tusentals kvadratmeter PIR isolering i olika tjocklekar och utförande till många projekt runt om i Sverige.

Vi marknadsför och levererar ett komplett produktprogram från Unilin som är en av Europas största tillverkare av PIR isoleringsystem. PIR är ett isoleringsmaterial som gör det möjligt att bygga tunnare väggar och tak – eller att sänka u-värdet med mer än 40% – utan att tjocka på konstruktionen.

För personlig rådgivning ring oss direkt! Som arkitekt, konsult och konstruktör är arbetsområdet brett. Sitter du med ett takprojekt där specialisthjälp behövs finns vi som ert bollplank och samarbetspartner.

Det bästa från de främsta

Vårt fokus är kvalité. Idag erbjuder vi den svenska takmarknaden ett enastående och slagkraftigt produktprogram som står sig högt på marknaden. Vi representerar några av världens ledande tillverkare av takmaterial.

Kärnverksamhet och arbetssätt

Takcentrum AB marknadsför produkter, tjänster och system som tätar, isolerar, säkrar och skyddar byggnader och anläggningar mot regn, fukt, vind, snö och kyla. Genom samverkan med våra yrkesskickliga entreprenörer ser vi till att valet av tak och takmaterial blir rätt från första början. Vår kärnverksamhet är tak och tätskikt.